"Wij zijn nu enorm trots
op onze wijk"

Burgemeester Pruissingel, Vlaardingen
"Onze oude portiek
is nu nieuwbouw"
Soedalaan, Vlaardingen
Pakket

2nd skin
Premium

De 134 portiek-etage woningen, beneden- en bovenwoningen en eengezinswoningen aan de De huurwoningen aan de Burgemeester Pruissingel, Vondelstraat, Groen van Prinstererstraat, Broekweg en Van der Driftstraat ondergingen een waardevolle renovatie. De buitengevels van deze panden zijn volledig geïsoleerd en hebben een fraaie afwerking met steenstrips of stucwerk. Hierdoor worden de gebouwen niet alleen duurzamer, maar krijgen ze ook een geheel vernieuwde uitstraling.

De bestaande buitenkozijnen zijn zorgvuldig hersteld, professioneel geschilderd en voorzien van nieuw HR++ glas, wat bijdraagt aan een betere energie-efficiëntie. Daarnaast zijn de gemetselde balkons uitgerust met elegante glazen balkonhekken, wat een moderne en stijlvolle toevoeging is.

Elke woning is uitgerust met een geavanceerd mechanisch ventilatiesysteem om een gezond binnenklimaat te waarborgen. De zolders zijn opnieuw geïsoleerd om het energieverbruik verder te verminderen. Bovendien heeft elke woning nu vijf zonnepanelen op het dak, waardoor er zelf duurzame elektriciteit wordt opgewekt. Dankzij deze uitgebreide renovatie zal het woongenot aanzienlijk verbeteren en is een belangrijke stap gezet naar een milieuvriendelijker en energiezuiniger complex.

Meer weten over de diverse
2nd skin pakketten?


© 2nd skin Oosteinde 11 r Barendrecht | website verzorgd door Vuijst Visuals

© 2nd skin Oosteinde 11 r Barendrecht
website verzorgd door Vuijst Visuals