Het 2nd skin concept is een geweldige samenwerking tussen de TU Delft, BIK bouw en haar partners. Samen hebben we een product ontwikkeld dat keer op keer kan worden toegepast. Dankzij onze schaalgrootte en modulaire aanpak kunnen we bewezen producten tegen een voordelige prijs aanbieden. Alles is tot in detail uitgewerkt in onze referentie-details, technische omschrijving en zelfs in onze VABI-software en MJOP.

Met deze uitgebreide uitwerking kunt u als opdrachtgever of woningeigenaar gemakkelijk en goed onderbouwd beslissingen nemen. 2nd skin begint altijd met de juiste gevel-modules, waardoor uw gebouw goed wordt ingepakt. Bovendien zorgt 2nd skin ook voor een esthetische verbetering van het pand. En niet te vergeten, de onderhoudskosten blijven in de toekomst minimaal. Zodra de gevel is bepaald, worden de dak-modules en de isolatie op de begane grond-vloer naadloos geïnstalleerd. Op deze manier voorzien we het hele gebouw van een warme jas.

We hebben verschillende installatie-componenten met diverse types en prestaties beschikbaar. Onze partners bieden diverse installatie-componenten aan, die al in diverse projecten zijn getest en te zien zijn in het experience-lab van onze partners. We denken graag in integrale oplossingen, daarom hebben we de beste pakketten al voor u samengesteld in onze aanbiedingen. Zo maken we het voor u zo eenvoudig en compleet mogelijk!

Pakketten

2nd skin
Premium light

Verduurzaming in stappen, aardgasvrije voorbereiding, toepassingen van isolaties aan de binnenkant van de woning.
CO2 besparing: 35%


2nd skin
Premium

Verduurzaming in stappen, een lage investering met hoge energiebesparing.
CO2 besparing: 45%


2nd skin
Premium Hybrid

Dit gasarme pakket is een combinatie van ketel en warmtepomp.
CO2 besparing: 63%


2nd skin
Zero Energy

Deze gasloze variant wekt op wat de woning nodig heeft aan installatieverbruik.
CO2 besparing: 93%


2nd skin
All Electric

De zonnepanelen op de woning wekken voldoende elektriciteit op voor de installatie & het huishoudelijk verbruik.
CO2 besparing: 100%


© 2nd skin Oosteinde 11 r Barendrecht | website verzorgd door Vuijst Visuals

© 2nd skin Oosteinde 11 r Barendrecht
website verzorgd door Vuijst Visuals