"Het voelt als wonen
in een nieuw huis"

Ruitwagen, Hoogvliet
"Het voelt als wonen
in een nieuw huis"
Ruitwagen, Hoogvliet
Pakket

2nd skin light

In de wijk Ruitwagen in Hoogvliet Rotterdam zijn er bij maar liefst 277 woningen maatregelen genomen om de woningen energiezuiniger te maken en het wooncomfort te verbeteren. Zo zijn er vloer-, gevelen dakisolatie aangebracht om de warmte beter vast te houden en is er nieuwe CO2-gestuurde mechanische ventilatie geïnstalleerd. Ook hebben de bewoners nieuwe elektra gekregen in de berging, wat zorgt voor meer gemak en veiligheid.

Daarnaast zijn er nieuwe kunststof deuren en kozijnen geplaatst die niet alleen veiliger zijn, maar ook beter isoleren. De woningen hebben bovendien nieuwe badkamers, keukens en toiletten gekregen, waardoor ze er weer helemaal fris en modern uitzien. De woningen zijn hiermee helemaal klaar voor de toekomst en hebben een energielabel A gekregen.

Ze wonen nu niet alleen in een energiezuiniger huis, maar ook in een huis dat meer comfort biedt. “Het voelt als wonen in een nieuw huis” zei een zeer blije bewoonster, die heel tevreden is met de verbeteringen die zijn aangebracht.

Meer weten over de diverse
2nd skin pakketten?


© 2nd skin Oosteinde 11 r Barendrecht | website verzorgd door Vuijst Visuals

© 2nd skin Oosteinde 11 r Barendrecht
website verzorgd door Vuijst Visuals