13-10-2020

Voordelen voor woningbouwcorporaties

Welke voordelen heeft het voor woningbouwcorporaties om de samenwerking met 2nd skin aan te gaan?

De kracht van 2nd skin is de mogelijkheid om te kiezen. De vier varianten waaruit ons concept bestaat - premium, hybrid, all electric en zero energy - zijn toe te passen op alle portiek etagewoningen en ze zijn in stappen uit te voeren. We kunnen samen kijken naar de Meerjaren Onderhoudsbegroting en plannen wat de slimste investering is om te doen.

Budgetten
Bij 2nd skin denken wij samen na over oplossingen en de verdeling van budgetten. Als bijvoorbeeld de ketel nog tien jaar meekan, maar de schil moet wel aangepakt worden, is het een afweging om wel al de schil van dikke isolatie te voorzien, maar de installatie hybride te maken, als besparing en als voorbereiding op een investering over een aantal jaar.

Bewoners
We nemen de bewoners aan de hand in het proces. Door de ervaringen van eerdere projecten te delen, hebben we een klantreis opgesteld over de stappen en de belangrijke momenten die een bewoner doorloopt. Bewoners vroeg in het proces betrekken en mee laten denken, creëert een positieve stemming!

Compleet
2nd skin bundelt techniek aan sociale aspecten. Het is een compleet pakket. Wij denken mee en ontzorgen bijvoorbeeld bij vergunningaanvragen en subsidieaanvragen. Met deze werkwijze ondervangen we risico’s en bovendien nemen we hiermee de risico’s op hoge kosten achteraf weg. Daarbij zijn de vier pakketten al volledig uitgewerkt, wat als resultaat heeft dat de pakketten voor een vaste prijs aangeboden kunnen worden. Het concept blijft continu in ontwikkeling, op technisch én op sociaal gebied!

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.