03-11-2020

Trots op onze partners

2nd skin is een mooi voorbeeld van een succesvolle samenwerking. Met de samenwerking met de TU Delft, EIT Climate KIC en BIK bouw als initiatiefhouders. Maar ook onze andere partners zijn van wezenlijke invloed op ons succes. We zijn dan ook trots dat we met zulke mooie partijen mogen werken aan ons concept.

De wetenschappers van de TU Delft werken samen met 2nd skin aan oplossingen voor verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. TU Delft is de partner die niet alleen kijkt naar techniek en innovaties, maar ook hoe de bewoners dit ervaren. Zowel tijdens het proces als na de oplevering, door middel van monitoring, rapportages en adviezen.

Dankzij de kennis- en innovatiegemeenschap EIT Climate-KIC is het 2nd skin concept werkelijkheid geworden. Zij werken onder meer aan het versnellen van de overgang naar een economie zonder koolstofuitstoot.  Een ambitie die wij met 2nd skin natuurlijk omarmen!

Duurzaam
STO richt zich op het bewust bouwen van energiezuinige gevels, een wezenlijk onderdeel van ons concept. Met Kingspan hebben wij een partner gevonden die wereldleider is op het gebied van isolatie- en bouwschiloplossingen voor hoogwaardige, duurzame gebouwen. Itho Daalderop ondersteunt ons op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen en IJsselmonde geeft met hun buitengevelisolatie invulling aan de uitvoering, waar ook de Giesbers Installatiegroep en Synorga met hun installatietechnische inbreng een essentiële rol spelen.

En natuurlijk BIK bouw: bij het ontwikkelen van 2nd skin heeft BIK bouw de kennis en kunde van de bouwwereld meegebracht. BIK bouw is de bouwpartner voor de projecten van 2nd skin.

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.