19-01-2021

Tamara laat 'techniek' en 'sociaal' samenkomen

Tamara voorstellen template

We zijn inmiddels al zo gewend aan afstand houden, dat we het belangrijk vinden jouw band met ons team zo sterk mogelijk te maken. Daarom stellen we met regelmaat een medewerker aan je voor! Dit keer vertelt Tamara Verkleij over haar werk en over zichzelf.

Tamara is als projectcoördinator binnengekomen bij BIK bouw. Een functie waarin ze werkzaamheden uitvoert die een combinatie zijn van werkvoorbereiding, projectleiding en bewonerscommunicatie. Ze laat ‘techniek’ en ‘sociaal’ samen komen.

Optimaliseren
“Ik ben erg betrokken geweest bij de lancering van het concept 2nd skin en ook nu ben ik nog druk met de verdere uitwerking en optimalisatie. Denk hierbij aan het op de achtergrond uitwerken van detaillering, de technische omschrijving, het maken van raamcontracten met partners en het optimaliseren van planningen die zowel technisch als voor bewoners te begrijpen is. Een belangrijk onderdeel van mijn werk is ook het inzichtelijk maken van de klantreis die bewoners doorlopen, en om die goed samen te laten lopen met de technische planning.”

Diversiteit
“Het leuke aan deze functie is de diversiteit. De verschillende werkzaamheden en onderdelen tot één geheel brengen. De vertaalslag van verduurzamen naar de uitvoering. En het belangrijkste: de combinatie van ‘techniek’ en ‘sociaal’!”

Creativiteit
“Ik ben 32 jaar oud en woon samen in Reeuwijk. Ik heb twee dochters van vier en één jaar oud, met wie ik heel graag ren, vlieg en dans! Daarnaast sport ik vier of vijf keer per week: tweemaal in de week crossfit en nog een paar keer thuis. Ik hou ervan om bij te kletsen met vriendinnen tijdens een wandeling. Als ik een uurtje over heb wil ik graag een stukje rijden op mijn motor. Klusjes in het huis vind ik ook erg leuk om te doen: ik ontwerp, maak en schilder meubels of verander iets aan de inrichting. Daar kan ik mijn creativiteit goed in kwijt.”

Voornemens
Verder probeer ik in mijn vrije tijd ook nog een boek of tijdschrift te lezen, als goed voornemen. Maar daar heb ik niet echt de rust voor… Ik denk dat ik nog wel voor vier jaar aan ongelezen Quests heb liggen, haha!”

Pasta
“Italiaans, Japans, Mexicaans, Portugees, Chinees, Nederlands: ik vind dat alle keukens goede maaltijden hebben. Maar pasta’s en sushi zijn mijn grote favorieten!”

Lievelingsstad
“Iedereen heeft wel één stad waar hij verliefd op is, toch? Ik heb dat met Rome! De bouwstijl, de mensen, de geschiedenis, het klimaat, de taal, het eten, het drinken, de winkels, de tiramisu, de wijn, de handgemaakte tassen: ik ben dol op Rome!”

Zo, we hopen dat je een beetje dichter bij ons bent gekomen door dit kijkje achter de schermen in een tijd waar afstand houden nog nooit zo'n prominente rol heeft gespeeld. Daarom vinden wij deze kennismaking extra belangrijk. Binnenkort stellen we een ander lid van 2nd skin aan je voor. Onze projectleider Peter van der Have is de volgende op de lijst.

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.