23-03-2021

Rianne is je eerste contactpersoon

Rianne van Emmerik

In ons streven de onderlinge afstand zo klein mogelijk te maken, stellen we dit keer Rianne van Emmerik aan je voor. Rianne werkt sinds juni 2019 bij ons. Ze vertelt over haar werk, over haar persoonlijke leven en over haar favoriete vrijetijdsbestedingen.

“Ik werk als Marketing & Communicatie medewerker bij 2nd skin. Een zeer diverse baan, waarbij geen werkdag hetzelfde is. Dat maakt het juist zo leuk! Natuurlijk ben ik wekelijks bezig met onze branding en online kanalen, maar ik mag ook meedenken in het ontwikkelproces van het concept zelf. Daarbij probeer ik zoveel mogelijk vanuit de opdrachtgever of bewoner te denken. Welke informatiebehoefte is er bijvoorbeeld en wat kunnen we daarin verbeteren? Zo zijn we onlangs bezig geweest met het verder uitwerken van ons bewonerscommunicatieplan. Juist om de bewoners meer te betrekken in een proces dat voor hen zo ingrijpend is. Het is wel hun thuis waar wij in werken.”

Contactpersoon
“Heb je een vraag en bel je ons algemene nummer of stuur je een mailtje naar info, dan ben ik je eerste contactpersoon. Maar gelukkig zit er een heel team achter 2nd skin en ik ben dan ook blij om dit samen met mijn collega’s te doen. Zonder hun input, betrokkenheid en feedback zou ik mijn werk namelijk niet kunnen doen.”

Uitstraling
“Wat ik zelf heel erg leuk vind aan dit werk, is dat ik kan bijdragen aan de uitstraling van het concept naar buiten toe. Hoe zorgen we ervoor dat ons publiek 2nd skin leert kennen? Hoe kunnen we bijdragen aan de vraag vanuit de markt? Een goed doordacht en toepasbaar concept is natuurlijk stap één, maar om het onder de aandacht te brengen en te zien groeien stap twee. En dat gaat verder dan een paar likes op onze social mediakanalen. Tevreden opdrachtgevers en bewoners: daar doen we het voor!”

Persoonlijk
“Ik ben dertig jaar oud, getrouwd en samen hebben we een zoontje van vijf jaar oud. Sinds een aantal jaar woon ik in Hendrik-Ido-Ambacht, maar ik ben voornamelijk opgegroeid in Brielle. Een oude vestingstad op Voorne-Putten, dat één keer in het jaar teruggaat in de tijd. Mocht je er nog nooit geweest zijn, dan moet je hier zeker een keer naar toe gaan op 1 april! Uiteraard wanneer het virus eindelijk voorbij is en evenementen weer mogelijk zijn…” 

Vrije tijd
“Overdag gaat veel van mijn vrije tijd naar mijn gezin. De keuken in om samen koekjes te bakken, of lekker naar buiten. Het Beverbos bij de Hollandsche Biesbosch is vooral bij de kleine man favoriet! Of we gaan uitwaaien en zandkastelen bouwen op het strand bij Rockanje.” Rianne vervolgt: “In de avonden ben ik vaak te vinden op mijn hobbyzolder. Creatief bezig zijn is voor mij echt een uitlaadklep. Creaties maken van vinyl en flex met mijn snijplotter, of fröbelen met papier voor snailmails. Ook verstuur ik regelmatig zelfgemaakte kaarten en gaat er geregeld een swappakketje de deur uit.” Rianne: “Mijn rustmomentje? Met een kop groene thee in het hoekje van de bank een boek lezen. En dat boek kan een verstand-op-nul-en-gaan chicklit zijn, of een wat diepgaandere literaire thriller van bijvoorbeeld Simone van der Vlugt.”

Italië
“Qua eten ben ik zeker niet de makkelijkste. Voor mij liever geen al te gekke ingrediënten, dus thuis staat er geregeld een Hollandse maaltijd op het menu. Maar de Italiaanse keuken is wel favoriet. Pizza prosciutto, een simpele pasta of risotto, heerlijk! En niet alleen het eten van Italië is goed, ook het land is qua sfeer en cultuur een graag bezochte vakantiebestemming.” 

Vakantiebestemming
“Mijn favoriete vakantiebestemming is toch wel Disneyland Parijs. Heerlijk om alles even los te laten en weer ‘kind’ te zijn. Vóór corona hadden we een jaarkaart en gingen we geregeld een weekendje richting Frankrijk. Over een paar jaar zouden we heel graag naar het Amerikaanse resort willen, maar daar moeten we nog wel even voor doorsparen!”

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.