16-02-2021

Peter denkt met de klant mee

Dit keer stellen we graag Peter van der Have aan je voor. Want juist in deze tijden van afstand, proberen we het contact toch zo persoonlijk mogelijk te maken. Peter vertelt over zijn werk bij 2nd skin en neemt je mee in zijn interesses en hobby’s. 

“Mijn rol als projectmanager bij 2nd skin is het benaderen van nieuwe opdrachtgevers én contact houden met bestaande opdrachtgevers. Ik neem ze mee in de voordelen van ons concept. Door gezamenlijk met onze klanten de matrix in te vullen, kunnen wij snel duidelijkheid geven over de kosten en de mogelijkheden. Mijn kracht ligt in het meedenken met onze opdrachtgevers. Ik adviseer in het verbeteren van de bestaande woningvoorraad aan de hand van ons uitgewerkte en doordachte energieconcept. Ik vind het belangrijk dat we woningen monitoren, zodat wij kennis opdoen. Wat werkt wél, wat werkt niet? Wat is vriendelijk in gebruik? En ik vind het belangrijk dat bewoners weer trots zijn op hun woning! Iedereen heeft recht op een goed geïsoleerde woning, waarin je prettig woont en waarin je een bijdrage levert aan een beter milieu!”

Persoonlijk contact
“Ik ben echt een ochtend mens. Ik ben altijd vroeg op mijn werk en bereid dan mijn afspraken voor. Het liefste ga ik persoonlijk even bij de klanten langs. Helaas is dat nu in deze coronatijd niet mogelijk. Het merendeel van mijn afspraken doe ik nu via Teams, wat ik zelf minder persoonlijk vind. Maar goed, het is even niet anders.”

Denken in oplossingen
“Het leukste aan mijn werk vind ik het klantcontact: meedenken in mogelijke oplossingen om projecten haalbaar te maken. Binnen de financiële kaders, met behoud van kwaliteit! Ik ben een teamspeler en ik vind het fijn om samen met bewoners en opdrachtgever het plan uit te werken. Ik ben dan ook trots op 2nd skin en waar we nu staan! Afgelopen jaren hebben wij mooie projecten mogen realiseren. Voor mij is een project geslaagd, wanneer zowel de bewoners áls de opdrachtgevers tevreden zijn.”

Natuurliefhebber
“Ik ben 54 jaar oud en ik ben bijna 25 getrouwd met Annelies. Wij hebben vier katten. Van origine ben ik een echte Rotterdammer, maar ongeveer dertig jaar geleden zijn wij verhuisd naar Dordrecht. Daar wonen we met veel plezier vlak bij het centrum, maar toch ook in de natuur.”

Vrije tijd
“In mijn vrije tijd ben ik meestal op het water te vinden: zeilen met ons eigen zeiljachtje!
’s Avonds even gezellig wat eten en drinken in een haventje en dan aansluitend lekker slapen op de Zeeuwse wateren. Zeer rustgevend! Qua eten gaat mijn voorkeur ook uit naar water: met fruits de mer maak je me altijd blij! En dan gezellig lang natafelen, op een terrasje in de zon. Heerlijk. En ik lees graag reisverhalen over zeilers die de wereld rondzeilen en de mooiste plaatsen bezoeken. Zelf zou ik dit ook graag willen doen, maar ik weet niet of ik mijn vrouw meekrijg. Verder speel ik graag een potje golf. Ik geniet erg van het buitenleven.”

Canada
“Zeven jaar geleden hebben wij een prachtige rondreis gemaakt door Amerika en Canada. Als je mij vraagt waar ik het liefst zou wonen, dan is het wel in Vancouver, in Canada. Een prachtige stad aan het water, met prachtige natuur, cultuur en veel rust!”

Vond je het leuk om op deze manier toch een kijkje achter de schermen te krijgen bij ons team? Dan hebben we goed nieuws, want binnenkort stellen we weer een ander teamlid aan je voor! Tot die tijd kun je het interview met projectcoördinator Tamara hier teruglezen. 

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.