22-12-2020

‘Knibbel knabbel knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?’

De bewoners van de Burgemeester Pruissingel in Vlaardingen ondergaan sinds mei een ingrijpende verbouwing in en aan hun woning. De werkzaamheden duren nog tot mei 2021. 

Kerst komt eraan, maar de lockdown biedt ons weinig andere mogelijkheden dan deze tijd thuis door te brengen. Daarom heeft team 2nd skin cadeautjes rondgebracht voor de bewoners van de Burgemeester Pruissingel.

Wij hebben hen verrast met een wit chocoladehuisje wat net als hun eigen woning is of wordt ingepakt met een dikke jas. Het chocoladehuisje kan lekker opgeknabbeld worden! Hiermee willen wij de bewoners bedanken voor hun medewerking en hun geduld in deze toch wel intensieve periode.

Warm de feestdagen tegemoet
“Ik vond het helemaal niet zo intensief, hoor!” vertelt mevrouw Klaver. Ze is erg blij met de verduurzaming van hun woning. “We kunnen het verschil zo goed merken. Vroeger voelde we de koude lucht langs stromen als we op de bank zaten. Nu tocht het helemaal niet meer in huis!”

Een mooie afsluiter van dit jaar. Gelukkig kunnen de meeste bewoners van de Burgemeester Pruissingel lekker warm de feestdagen tegemoet zien!

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.