12-01-2021

Een 2nd skin voor elke situatie

Aanbod pakketten

2nd skin is meer dan een warme jas voor de woning. Té warm is ook niet goed en ook kosten spelen een rol. Omdat wij diverse pakketten bieden, is er altijd een oplossing voor de specifieke situatie. Benieuwd welk pakket voor jullie het meest geschikt is? We hebben alles op een rijtje gezet. 

Verduurzaming in stappen, lage investering met hoge energiebesparing
Het Premium pakket is de eerste stap in verduurzaming van de woning. Aan de buitenzijde wordt de woning voorzien van een goed geïsoleerde schil, afgewerkt met gevelstuc of steenstrips. Ook worden nieuwe kozijnen aangebracht met HR++ glas. Omdat de woning nu goed geïsoleerd is, moet er ook goed geventileerd worden. Daarom wordt een nieuw ventilatiesysteem aangelegd, wat aangestuurd wordt op basis van de gemeten hoeveelheid CO2 in de woning. In dit pakket blijft de bestaande verwarmingsinstallatie gehandhaafd. 

Gasarm pakket, combinatie van ketel en warmtepomp 
Het Hybrid pakket is de volgende en gasarme stap in de verduurzaming van de woning. Ook hier wordt de basis toegepast waarbij de woning aan de buitenzijde wordt voorzien van een goed geïsoleerde schil en afgewerkt met gevelstuc of steenstrips. Er worden nieuwe kozijnen aangebracht met HR++ glas. Ventilatie is ook in deze situatie van groot belang: er wordt een nieuw ventilatiesysteem aangelegd, aangestuurd op basis van de gemeten hoeveelheid CO2. Als aanvulling wordt er naast de bestaande verwarmingsinstallatie een kleine warmtepomp geïnstalleerd. Deze pomp wordt gecombineerd met PVT-panelen, die dienstdoen als bron voor de warmtepomp en ook elektriciteit opwekken.

Gasloze variant wekt op wat de woning nodig heeft aan verbruik 
Het All Electric pakket is de eerste gasloze stap in verduurzaming van de woning. De woning wordt uiteraard ook in dit pakket aan de buitenzijde voorzien van een goed geïsoleerde schil en afgewerkt met gevelstuc of steenstrips. Nieuwe kozijnen met HR+++ glas en ook hier is ventilatie zeer belangrijk. Het nieuwe ventilatiesysteem gebruikt zelfs weer de warmte uit de retourlucht. De nieuwe verwarmingsinstallatie met warmtepomp en boilervat voor warm water wordt gecombineerd met PVT-panelen.

Zonnepanelen wekken elektriciteit op voor installatie & huishouden
Het Zero Energy pakket is de meest vergaande stap in verduurzaming van de woning. De toegevoegde waarde van dit pakket is dat in de woning een nieuwe verwarmingsinstallatie met (bodem)warmtepomp en boilervat voor warm water geïnstalleerd wordt. Deze combineert met bodemlussen, die dienstdoen als bron voor de (bodem)warmtepomp. Voor de opwekking van elektriciteit worden PV-panelen op de woning geplaatst. Alle maatregelen in het Zero Energy pakket leiden tot een zeer duurzame Nul-op-de-Meter woning.

Meer dan techniek
2nd skin is echter meer dan alleen een goed uitgewerkte techniek. Bij het verduurzamen van bestaande woningen komt veel kijken. Tijdens het hele traject begeleiden wij de bewoners stap voor stap. Duidelijke communicatie en participatie zijn daarbij de belangrijkste factoren. Zo komen we met de innovatieve techniek tot een geslaagd eindresultaat. Dat maakt het 2nd skin concept uniek! 
 
Meer weten? Download hier de whitepaper en bekijk onderstaande video voor een uitgebreid overzicht van onze pakketten.

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.