30-03-2021

Duurzaam en minimale overlast

Werkzaamheden in de woning

Werkzaamheden uitvoeren voor 2nd skin projecten is anders dan anders: de woningen zijn bewoond! Dit betekent dat wij ons werkproces zo inrichten dat de werkzaamheden met minimale overlast voor bewoners worden uitgevoerd. 

Efficiënt werken krijgt een nieuwe betekenis! Zo min mogelijk lawaai maken, rommel meteen opruimen en vooral: afspraken met bewoners nakomen.

Ventilatie
Op dit moment is in Vlaardingen een werk in uitvoering waarbij in de woning verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden. De woning wordt voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Hiervoor worden de systeemplafonds verwijderd, zodat de ventilatie unit en de buizen gemonteerd kunnen worden. Vervolgens worden nieuwe systeemplafonds aangebracht. De gevelkozijnen worden voorzien van HR++ glas en nieuwe tochtstrips. De elektrische installatie wordt gekeurd. De installatie wordt verder uitgebreid met een extra groep ten behoeve van de ventilatie unit en de zonnepanelen.

Goed plannen
Juist in deze tijd is het belangrijk dat we de werkzaamheden goed inplannen. Zodat er niet te veel mensen tegelijk in een woning aanwezig zijn. Werkzaamheden achter elkaar plannen, en niet tegelijk. Duidelijke afspraken maken met bewoners. Van tevoren even kijken of het lukt om alles aan de kant te zetten: dat hoort allemaal bij een 2nd skin project.

En dat maakt het ook leuk! Onze medewerkers hebben er plezier in om de bewoner gerust te stellen. Verbouwen is altijd ingrijpend. Door netjes te werken, mee te denken en een vriendelijke glimlach laten we zo een tevreden bewoner achter. Daar doen wij het voor!

Burgemeester Pruissingel
Onderstaande video is gemaakt tijdens de werkzaamheden aan de Burgemeester Pruissingel te Vlaardingen. Tijdens dit project zijn de woningen volgens het Premium Pakket verduurzaamd. Benieuwd hoe de bewoners van de Burgemeester Pruissingel dit project ervaren hebben? Lees dan hier de ervaringen.

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.