10-11-2020

De oplossing voor gemeenten

Met de oplossing van 2nd skin helpen wij gemeenten met de uitdagingen op het gebied van sociale woningverduurzaming. Met ons totaalconcept bieden wij niet alleen bouwkundige oplossingen, maar ondersteunen we ook op maatschappelijk vlak: wat kan 2nd skin nu precies betekenen?

Stakeholder
Bij gemeenten staat de verduurzaming van woningen en gebouwen hoog op de agenda. Ook leefbare en toekomstbestendige wijken zijn een belangrijk onderwerp van gesprek. 2nd skin kan bijdragen aan deze verduurzaming. Door 2nd skin in de initiatieffase als stakeholder te betrekken, kunnen wij snel en efficiënt de kosten en opbrengsten in kaart brengen. Met onze pakketten als kant en klare oplossing, is het mogelijk om snel tot een sluitende investeringsbegroting te komen. Maar niet alleen op financieel vlak kan 2nd skin snel schakelen, door een gestandaardiseerd proces wordt het traject rondom vergunningen soepel en in korte tijd doorlopen.

De oplossingen die 2nd skin biedt sluiten tevens naadloos aan bij de duurzaamheidsuitdagingen: bijdrage aan het behalen van de klimaatdoelstellingen, beperking van de CO2 uitstoot, verouderde woningblokken en wijken krijgen een nieuwe look. Met een 2nd skin aan de gevel zijn de woningen niet alleen mooi ingepakt, maar zien ze er ook weer uit als nieuw. Dat geeft pas uitstraling aan de wijk!

Positieve beleving
Naast het feit dat 2nd skin bijdraagt aan het behalen van de landelijke klimaatdoelstellingen, levert 2nd skin ook op sociaal gebied haar bijdrage. De bewonerscommunicatie is zelfs het belangrijkste onderdeel van 2nd skin. Met onze klantreis wordt de bewoner geheel meegenomen in de keuzes, begeleiding maar ook uitleg van de ‘nieuwe’ woning. Inclusief prestatiegarantie en monitoring.

De bewoners ervaren na de werkzaamheden een positieve beleving van hun woning en wijk. De ingrepen die 2nd skin realiseert zorgen namelijk voor een beter beeld in de wijk, wat weer bijdraagt aan de toekomstbestendigheid. Bovendien zorgt de verduurzaming voor een positief maatschappelijk effect!

“Voor gemeenten is verduurzaming een belangrijk punt op de agenda en wij staan klaar om ze te helpen!” (Joost de Vos, projectmanager 2nd skin)

Kijk hier voor meer informatie of neem contact op via 085 - 07 07 050.
We bespreken graag de mogelijkheden met u.

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.