27-10-2020

Bouwen aan samenwerking

Als innovatieve dochteronderneming van BIK bouw, vinden wij het dubbel zo belangrijk om een goed team te vormen. In onze ambitie om door te groeien als 2nd skin, willen we het beste uit onszelf te halen, maar vooral als team groter zijn dan de som der delen!

Met dat doel voor ogen hebben wij als BIK bouw én 2nd skin de teamworkshop ‘Insights Discovery’ onder leiding van Ginny Nijman gevolgd. In de prefab-productiehal voor de 18 havenlofts van BIK bouw in Rotterdam hebben wij in juli en september twee bijeenkomsten gehad met als thema ‘bouwen aan de samenwerking’!

Kleurenmodel
Ginny heeft ons geleerd het beste uit onszelf en ons team te halen, door ons zelfinzicht te verbeteren. Ze heeft ons ook gestimuleerd onderlinge verschillen te waarderen en te benutten. Tijdens de trainingen creëert zij een werkomgeving waar innovatie, creativiteit en productiviteit alle ruimte krijgt. Insights Discovery is een kleurenmodel, dat in combinatie met ons persoonlijke profiel meer inzicht geeft in onszelf en in anderen. Door middel van een vragenlijst ontdekten wij onze eigen voorkeuren. Insights Discovery maakt helder hoe wij naar onszelf en ons gedrag kijken en wat we belangrijk vinden in de samenwerking met anderen. Tijdens de eerste bijeenkomst in juli lag de nadruk op onze eigen ontwikkeling. In september lag de focus op de ontwikkeling als team.

Reacties
Een overzicht van de reacties van verschillende collega’s geeft aan hoe stimulerend wij de trainingen hebben ervaren!

“Een mooi gekleurd gezelschap, om trots op te zijn!”
“Een leerzame, maar ook gezellig workshop!”
“Dat we zoveel talent hebben en toch zo gezellig zijn, is ook wel typerend voor de BIK-familie!”
“Ik heb leuke, fijne collega’s!”
“Verrassend om te zien hoe een vragenlijst zo accuraat je persoonlijkheid kan weergeven”
“Fijn om handvatten te krijgen om de samenwerking en interne communicatie nog beter te maken!

Updates
Met de twee bijeenkomsten houdt de training niet op: via maandelijkse updates staan we stil bij het effect van ons gedrag in bepaalde situaties. Deze maand is dat bijvoorbeeld stress in combinatie met de Insights kleuren!

Met deze workshops hebben wij een volgende stap gezet in onze ontwikkeling als team!

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.