19-05-2021

Bij alle facetten van een project betrokken zijn kopie

Vandaag stellen wij Rob van Rijs aan u voor. Rob is vanaf 2017 bij ons in dienst en ook betrokken bij 2nd Skin in zijn functie als Projectmanager. Wij hebben Rob gevraagd wat meer te vertellen over zichzelf. 
 
“Als Projectmanager ben ik bij diverse projecten betrokken (geweest). Vaak houdt mijn betrokkenheid op bij het voortraject van een project. Dat wil zeggen totdat de contracten getekend zijn en alle ketenpartners zijn vastgelegd voor het project (op inhoud)”. 
 
Diversiteit
“Wat erg leuk is aan mijn functie is de diversiteit aan werkzaamheden en het betrokken zijn bij alle facetten van een (potentieel) project. Het contact met alle betrokken (keten)partners en klanten vind ik erg leuk en houdt mijn werk ook uitdagend”.
“Mijn werkdag begint met het lezen en beantwoorden van het e-mailverkeer binnen de diverse projecten. Vervolgens pak ik de diverse acties die volgen uit overleg/mail of eigen gemaakte afspraken op. Aan het eind van de dag ben ik vaak het meest creatief en werk ik zaken verder uit”.
 
Vrije tijd
“Ik ben 40 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin Ivy in Rotterdam. Mijn favoriete bezigheden zijn eten, drinken, reizen, (muziek)optredens (o.a. van Ivy) bijwonen en zo vaak als mogelijk meedoen aan hardloopwedstrijden (binnen- en buitenland). Boeken lees ik niet. Ik maak er de tijd niet voor en ik heb er zeker het geduld niet voor. Films zijn niet voor niks ontstaan, daar beleef ik meer plezier aan. Een aantal van mijn favoriete films zijn: Lawrence of Arabia, The Godfather I, II en III. Verder kijk ik graag naar avontuur, actie en oorlog gerelateerde films. Met mijn vriendin heb ik een verslaving aan door Marvel geproduceerde films ontwikkeld”.
 
Lekker eten
“Qua eten heb ik meerdere favorieten, waaronder de Italiaanse keuken, maar een goed bord met de Hollandse gehaktbal, groenten en aardappelen mag ook”.
 
Verre landen
“Er zijn een aantal plaatsen in de wereld die mij om verschillende redenen bij zullen blijven, Barcelona en Rio de Janeiro zijn de favorieten qua beleving. Jávea (Spanje) en Toronto (Canada) vanwege de familie en Rotterdam omdat ik daar woon”.
 

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.