09-02-2021

Bewoonsters tevreden over werkzaamheden

Bewoners Burgemeester Pruissingel

Onze duurzame renovatiewerkzaamheden aan de portiekwoningen in de Burgemeester Pruissingel in Vlaardingen zijn in volle gang. We hebben bewoners gevraagd hoe zij de werkzaamheden ervaren. Mevrouw Poot en Mevrouw Van der Staaij vertellen over de goede planning en het netjes werken van onze medewerkers.

Mevrouw Poot en mevrouw Van der Staaij, al meer dan 25 jaar buren van elkaar aan de Burgemeester Pruissingel, zijn blij hoe de werkzaamheden zich ontwikkelen. Hoewel ze best een beetje tegen de renovatie opzagen, zijn ze uitermate tevreden met het resultaat tot zover en de wijze waarop de werkzaamheden in hun woningen zijn verlopen.

Planning
Met name de duidelijke communicatie over de planning van de werkzaamheden valt goed bij de dames. Mevrouw Poot, terwijl mevrouw Van der Staaij instemmend knikt: “Heel fijn dat ik precies wist wat ze op welke dag gingen doen!” Maar ook de wijze waarop onze medewerkers hun werk uitvoerden én achterlieten, kan op complimenten rekenen. Mevrouw Van der Staaij: “Keurig beleefd. Alles is netjes afgewerkt en er was geen muziek aan buiten!”

Ramen
De werkzaamheden die wij in de woningen verrichten bestaan uit tochtstrips op de ramen aanbrengen, waardoor minder koude lucht naar binnen komt. We controleren en vernieuwen het hang- en sluitwerk, zodat de ramen goed afsluiten. Het glas wordt vervangen voor HR ++ glas. Daardoor gaat er minder warmte verloren via de ruiten.

Binnenklimaat
We installeren mechanische ventilatie met co2 meting. Daarmee verzorgen we de afzuiging van badkamer, keuken en toilet. Dat komt het binnenklimaat in de woning ten goede: schimmelklachten verdwijnen en de co2 waarde in de woning blijft op orde. Daarom plaatsen we ook een ventilatierooster in de woonkamerdeur. Met het plaatsen van de ventilatie komt er een nieuw verlaagd plafond in de badkamer en in het toilet. Tenslotte monteren we in het kader van de veiligheid ook een rookmelder.

Communicatie
Omdat wij veel waarde hechten aan heldere communicatie met de bewoners, zijn we blij dat de dames Poot en Van der Staaij de werkzaamheden aan hun woningen achteraf als weinig belastend hebben ervaren. We proberen door heldere communicatie en een duidelijke planning altijd zo min mogelijk tot last te zijn. Fijn dat dit door deze twee dames wordt bevestigd!

Benieuwd naar onze services? Lees hier alles over onze dienstverlening.

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.