08-12-2020

2nd skin marathon: You‘ll never walk alone

Wij vinden dat wonen in een gezonde en duurzame woning bijdraagt aan je woonplezier. In een energiezuinige woning zijn woonlasten laag. Door de goede isolatie en ventilatie woon je in een gezond binnenklimaat. Hierdoor rust je beter uit en ervaar je meer comfort. Gezond eten en bewegen is daarop een goede aanvulling. Het verbetert je prestaties en verhoogt je tevredenheidsgevoel!

Team 2nd skin neemt dan ook het voortouw op sportief gebied. Onder andere met hardlopen. Al meerdere malen hebben wij de marathon van Rotterdam gelopen. Naast een mooi, sportief evenement is het ook inspirerend om samen te trainen voor hetzelfde doel. Bovendien is het een prachtige manier om onze mooie omgeving te beleven!

You ‘ll never walk alone
De marathon van Rotterdam wordt altijd onnavolgbaar geopend door Lee Towers. Onnavolgbaar tot nu toe… Want onze 2nd skin run is geopend door de heer Krieger, een bewoner van het project aan de Burgemeester Pruissingel dat nu in uitvoering is. Op grandioze wijze zong hij de lopers toe met ‘You ‘ll never walk alone’!

Vitaliteit
Onze opdrachtgever Waterweg Wonen heeft deze maanden ‘Vitaliteit’ als thema. Wij vonden het dan ook heel leuk dat vanuit Waterweg Wonen de sportieve projectleider Aad Terwiel mee wilde lopen in onze run en we bedanken hem daarvoor.

Het is heel fijn dat we samen kunnen werken aan het verduurzamen van de woningvoorraad en ook de sportiviteit kunnen delen. Geniet daarom van deze film die wij hebben gemaakt van onze 2nd skin run!

2ndskin-IMG_5607

2nd Skin

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
contact opnemen
Social media

Volg ons op onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 2nd skin? Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.